Openingsuren

MA: 09.00U - 14.00U
DI: 09.00U - 14.00U
WO: 09.00U - 14.00U
DO: 09.00U - 14.00U
VR: 09.00U - 14.00U
ZA: GESLOTEN
ZO: GESLOTEN

Lekker snel

Service in een handomdraai

Lekker en snel is de leuze van Bon Annette.
Bij ons vind ieder wat wils. Zo hebben we een ruim aanbod in broodjes, panini's, warme maaltijden, soep, salades en desserts.
We maken gebruik van de croust' wich om de broodjes te beleggen. Zo worden de broodjes in een handomdraai bereid.

home
home
home

Een snelle hap

1. Takeaway
Misschien heb je een korte middagpauze en wil je niet te veel tijd verliezen. Of wil je tijdens je rit naar een afspraak een snelle hap die tegelijk ook lekker en vers is. Wij bieden de mogelijkheid aan om alles wat we bereiden met je mee te nemen. Van broodjes en salades tot hapklare maaltijden en desserts.

2. Ter plaatse
Voor een rustige pauze ben je bij Bon Annette ook aan het goede adres. We hebben een ruime zaal en een terras waar je kan plaatsnemen om je ontbijt of lunch te verorberen. Of drink er gewoon gezellig een koffietje.

Ruim terras

Zin om een frisse neus te halen tijdens het werken door? Zit onze zaal binnen vol en lunch je liever in een rustigere setting? Of is het mooi weer en heb je gewoon zin om buiten te genieten van je lunch?

Je kan je broodje, slaatje of warme maaltijd ook op ons zonnige terras opeten. We hebben er een 7-tal picknickbanken voorzien zodat je bij mooi weer ook buiten kan lunchen. Zo kan je toch ter plaatse eten mocht onze zaal vol zitten. En in een oogwenk heb je gegeten en kan je terug de baan op.

home
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info