Salades en dagverse soep

Voorlopig niet beschikbaar

Op onze kaart staan in de zomer maanden ook enkele maaltijdsalades voor wie graag iets anders eet. Een frisse salade is de ideale afwisseling met een belegd broodje. We bieden verschillende soorten aan zodat je ook hierin iets vindt dat je graag eet en je af en toe kan afwisselen.

Een maaltijdsalade is ideaal voor onderweg. Onze salades zitten in een handige verpakking die perfect is om mee te nemen. Dan heb je een snelle hap bij je die tegelijk ook gezond is.

Tijdens een regenachtige dag kan een tas dampende soep, een ware opkikker zijn. Daarom serveren wij dagelijks in de winter maanden verse soep. Dit kan variëren in groentesoep, wortelsoep, broccolisoep, bloemkoolsoep en tomatensoep met balletjes. Er zijn telkens croutons verkrijgbaar.
De soep kan zowel take away als eat in. Ze zijn te verkrijgen in 3 hoeveelheden: een tas, een halve liter of een liter soep.

Salades en dagverse soep

Aanbod Salades en dagverse soep

1 portie soep ( in de winter )
€ 3.50
1/2 liter soep ( in de winter )
€ 4.00
1 liter soep ( in de winter )
€ 5.00
Pastasalade ( in de zomer )
€ 8.00
Salade met kip ( in de zomer )
€ 8.5
Salade met zalm ( in de zomer )
€ 9.5
Salade italiaanse ham ( in de zomer )
€ 9.5
Salades en dagverse soep
Salades en dagverse soep

Openingsuren

MA: 10.00U - 14.00U
DI: 10.00U - 14.00U
WO: 10.00U - 14.00U
DO: 10.00U - 14.00U
VR: 10.00U - 14.00U
ZA: GESLOTEN
ZO: GESLOTEN

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info